Kvinnlighet

Kvinnlighet- något att bejaka!
Att slå sig fram som kvinna är inte lätt. Generation yngre dvs Milleniums växer upp i ett tufft men ändå öppet samhälle. Öppet på såvis att de börjar välkomnas in i ledningsgrupper. De växer upp i ett samhälle där jämnlikhet är en en självklarhet. Ändå är vi inte där riktigt ännu, det återstår mycket.
Det vi ändå måste komma ihåg är att det är en biologisk skillnad på män och kvinnor. Den är och kommer förbli stor av naturliga själ. Vi är skapta för att bära barn och ge dem mat, det är inte männen. Vi bär dessutom med oss genminnen från århundrade tillbaks som också har en stor inverkan på den vi är. Vi kvinnor är för det mesta mjukare av naturen, mjukare och mer närande.
Förmodligen för att vi är skapat för att bära ett annat liv inom oss. Personligen tycker jag om våra kvinnliga mjuka värden, de är bra och de behövs. För i en hård och tuff värd behövs dess sidor mer än någonsin.
Det jag hoppas Milleniums och kommande generationer bär med sig in i framtiden är att ta vara på sina kvinnliga egenskaper och se dem som en styrka snarare än en svaghet. Det finns inget så starkt som en urmoder, som står stadigt på jorden full med kärlek och omtanke. Denna kvinnan skulle gå genom eld och vatten för att skydda sina kära. Hon finns där sådär stark och självklar som en endast en moder kan vara. Det är en sann styrka. Bejaka den.
Det som är ännu härligare är att se samma kvinna bejaka sin kvinnlighet. Vi är vackra, varför inte visa det? Fram för urmoders kvinnor som står stadigt på jorden med en hand hållandes i ett barn och den andra i framgång! Som dessutom kan bejaka sin kvinnlighet med stolthet. Vi behöver inte bli män för att vinna makt. Vi ska vara det vi är bäst på.. att vara kvinnor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s