Reflektion på allt

Jag kan inte sluta vill bara skriva hela tiden, känns som huvudet är fullt av saker som bara måste ut i något sorts skrivet forum. Återkom för drygt en vecka sedan från USA där vi spenderat 3 veckor på semester. Mycket är fel i det landet men jag kan inget annat än att älska det. Glada människor, trevliga och artiga vill för det mesta hjälpa dig på ett eller annat sätt. Skiter i att det är en fasad, heller det än trötta sega mega sura svenskar, ledsen men det är så jag känner många gånger när jag är på stan. Ingen som lämnar plats, ber om ursäkt eller för den delen är så glad. Förmodligen är jag precis likadan tillbaks så det är kanske inte så konstigt.

Men, jag vill ha värme, glädje jag vill att folk ska skämta lite artigt med mina barn, skratta med dem och bjuda på sig själva! Jag vill det!

God natt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s