Vi är vilse i en ny värld

Vi befinner oss en märklig tid, just i sekunden är det en tid för reflektioner om man ser på helheten i tid. En stund för reflektioner och funderingar över vad som hänt och vad som nu kommer att hända. För vi vet alla att det kommer aldrig bli som förut! tack och lov! Det har legat och pyrt i generationer och så äntligen är tiden här. Jag trodde personligen inte att jag skulle få uppleva den, hoppades ja absolut, men var ändå tveksam.
Framförallt trodde jag inte det skulle gå så snabbt. Fortsatt tveksamhet från vissa, var det verkligen sant? kan verkligen så många varit drabbade? Men vi som varit med vi vet vår och våra medsystrars sanning, för vi var där och var med om allt det där som det skrivs om, så det behöver ni inte tvivla på. Det stämmer, siffran var hög, skrämmande hög men så har det sett ut och nu vet världen och vi kan andas ut.
Enade i en gemensam kamp stod vi sida för sida för våra rättigheter som kvinnor, oerhört vackert! Vilken gemenskap, kärlek och oerhörd värme!
Nu befinner vi oss i en väntan på nästa steg, en spännande, pirrig väntan på vad som ska födas härnäst. För vad kan det bli? Vad ska födas ur detta underverk? Hur kommer det se ut, andas, gestaltas? Kommer vi klara hålla fast i vår förändring, stå stadigt kvar i de urgröpningar som moder jord gav oss? Det tror jag, vi är redo, vi är klara, vi är beredda.
Nu är det dags för alla där ut och börja ta de första stegen mot en ny värld! Äntligen jublar mitt inre, äntligen får vi kliva tillsammans i en gemenskap som aldrig tidigare har funnits och männen, ni män ni går väl med oss? mot en ny tid en ny dag och en ny morgondag?
Varmt välkommen vi har längtat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s