Den nakna sanningen

När man kommit en bra bit in i livet och man har gått igenom de klurigaste åren är det dags att bejaka sig själv, för jag tycker det är viktigt att man gör det för missar man att bejaka sig själv tror jag att man blir bitter i långa loppet. Jag vet vad jag vill göra,det är oerhört starkt för mig och det har vuxit fram under en längre tid. När det finns en tydlig vision då blir allt annat lite grått runt omkring.

Så jag undrar om mitt jobb som jag idag har, som jag egentligen inte alls brinner för eller riktigt kan få grepp på om jag verkligen ska vara kvar, för jag har inte har passionen för det även fast jag absolut inte ger upp, jag är en kämpe. Men, men nu gäller det här mig och mitt liv och frågan är om jag kommer vilja kämpa för något som inte gagnar mig mer än för överlevnadspengar?

Så nu gäller det att fundera, och våga lita på att jag är på rätt väg. Har inte riktigt tid för något annat tyvärr. Har varken tid eller lust, så frågan och undran står fast, ska jag slänga mig ut eller hålla mig kvar? Våga följa min nakna sanning?

Hmmm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s