De härliga yngre tjejerna

Jag tycker många unga tjejer/ unga kvinnor är så coola, det vi äldre har i erfarenhet och kunskap har de yngre i självklar närvaro. De vet, de tar för sig och dom är duktiga. Jag älskar det. Önskar jag hade haft det när jag var ung, den där medfödda självklara platsen. Men tiden var annorlunda så det vi saknade då tar de igen nu.

Jag tycker det är härligt att se dem agera som de gör, och ser en ny generation kvinna växa fram. Välkommen säger jag, tillsammans kan vi vara oslagbara för att inte säga oslagbara i den här världen. Vi kan göra under, härligt!

Antingen hoppas man på tåget och håller sig uppdaterad vad som händer i världen eller så skippar man det och blir hopplöst efter, snabbt går förändringen så ska man vara med så får man vara beredd på att vara flexibel och anpassningsbar annars har man inget plats i framtiden, ingen självklar plats i vilket fall som helst.

Vill man ha något måste du ta det själv! allt är möjligt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s