Summering av 2017

Oj, vilket år, ännu ett år av lite ovisshet. Möte med ännu mer intressanta människor, en heldel resande via jobbet. Rik på livet på nya sätt. Det jag kan se som en av mina styrkor, ja det är Ok att skryta för att lyfta sig själv emellanåt.

Jag är duktigt på att våga nytt, och se allt som en möjlighet. Jag är anpassningsbar, emellanåt lite för mycket för min egen vinnings skull, dvs jag anpassar mig utan att fråga mig själv om jag verkligen gillar det här själv?

Men den inställningen har ändå lett till att jag hela tiden utvecklas och lär mig mer om både omvärlden och mig själv. Jag når nya höjder och insikter och riktar om min kompass för att mer få den att stämma av med vad jag vill och önskar få ut av livet.

Ovissheten ligger i min karriär som har kantas avbrott och nya vägar, felval och fortsatta funderingar. Det här året har däremot verkligen fått mig att fokusera åt det håll jag länge har velat gå, nämligen hit. Jag vill jobba med och för kvinnor på en högre nivå och det är dit jag är påväg nu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s