Summering av 2017

Oj, vilket år, ännu ett år av lite ovisshet. Möte med ännu mer intressanta människor, en heldel resande via jobbet. Rik på livet på nya sätt. Det jag kan se som en av mina styrkor, ja det är Ok att skryta för att lyfta sig själv emellanåt.

Jag är duktigt på att våga nytt, och se allt som en möjlighet. Jag är anpassningsbar, emellanåt lite för mycket för min egen vinnings skull, dvs jag anpassar mig utan att fråga mig själv om jag verkligen gillar det här själv?

Men den inställningen har ändå lett till att jag hela tiden utvecklas och lär mig mer om både omvärlden och mig själv. Jag når nya höjder och insikter och riktar om min kompass för att mer få den att stämma av med vad jag vill och önskar få ut av livet.

Ovissheten ligger i min karriär som har kantas avbrott och nya vägar, felval och fortsatta funderingar. Det här året har däremot verkligen fått mig att fokusera åt det håll jag länge har velat gå, nämligen hit. Jag vill jobba med och för kvinnor på en högre nivå och det är dit jag är påväg nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s