Längtan efter en dröm

För ett par år sedan vakande jag rätt brutalt ur en sorts dvala, inte direkt att jag inte varit frånvarande men jag hade inte varit närvarande som jag borde. Jag minns dagen när jag kom på att jag saknade en klar dröm, en riktning i livet. Insåg då att jag inte hade haft en dröm på flera år, sorgligt. Det har knappast fört mig närmare till något jag själv strävar efter. Efter en tids funderande, rättare sagt ett par år (jag lät det ta tid att växa fram) är jag nu på rätt väg. För en sak visste jag med säkerhet att där jag var ville jag ej vara. Nu är jag påväg sent i livet kom den tillbaks min borttappande dröm, min längtan efter hur jag vill leva mitt liv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s