Längtan efter en dröm

För ett par år sedan vakande jag rätt brutalt ur en sorts dvala, inte direkt att jag inte varit frånvarande men jag hade inte varit närvarande som jag borde. Jag minns dagen när jag kom på att jag saknade en klar dröm, en riktning i livet. Insåg då att jag inte hade haft en dröm på flera år, sorgligt. Det har knappast fört mig närmare till något jag själv strävar efter. Efter en tids funderande, rättare sagt ett par år (jag lät det ta tid att växa fram) är jag nu på rätt väg. För en sak visste jag med säkerhet att där jag var ville jag ej vara. Nu är jag påväg sent i livet kom den tillbaks min borttappande dröm, min längtan efter hur jag vill leva mitt liv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s