När man gör rätt men det ändå blir fel

Ibland rasar världen lite, ibland mycket, idag rasade den rejält. Vad beror det på? en galen människas närhet, någon som ska vara med och stötta och utveckla men som både hugger och smeker med samma hand. Nej jag är inte ett offer men arg och också ledsen av att bli drabbad av skit, när man inte har gjort annat är rätt. För i det här fallet har jag inte gjort annat än rätt men när allt kommer omkring så är man ändå bara en siffra.

Som många gånger förr, ställer jag mig upp borstar av skiten, gråter ett tag för att släppa allt och vaknar i morgon som en ny person, ställer in en ny riktning i livet skapar en ny agenda,utnyttja det jag lärt mig och fortsätter framåt.

Over and out

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s