När man gör rätt men det ändå blir fel

Ibland rasar världen lite, ibland mycket, idag rasade den rejält. Vad beror det på? en galen människas närhet, någon som ska vara med och stötta och utveckla men som både hugger och smeker med samma hand. Nej jag är inte ett offer men arg och också ledsen av att bli drabbad av skit, när man inte har gjort annat är rätt. För i det här fallet har jag inte gjort annat än rätt men när allt kommer omkring så är man ändå bara en siffra.

Som många gånger förr, ställer jag mig upp borstar av skiten, gråter ett tag för att släppa allt och vaknar i morgon som en ny person, ställer in en ny riktning i livet skapar en ny agenda,utnyttja det jag lärt mig och fortsätter framåt.

Over and out

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s