Bestämt mig, men oj vad jobbigt

Jag blev överlycklig för drygt 6 månader, äntligen blev jag erbjuden ett jobb efter 1 vikariat på drygt 1 år, och innan dess en ofrivillig arbetslöshet efter en omorganisation. Som kvinna som passerat 40 är det inte speciellt lätt att få ett nytt jobb oavsett vad folks säger, så när väl erbjudandet kom om ett jobb blev jag jätteglad. Någonstans ringde en klocka inom mig, var detta riktigt rätt? men tillslut gjorde saknaden efter säkerhet sig jobbigt påmind och jag vill inte vara beroende av någon annan. Jag är en vuxen kvinna, oberoende av någon annan, det är ett högst personligt val, men för mig funkar det inte. Det är en inneboende självständighet som ligger i min personlighet. Nog om detta, för 6 månader sedan tog jag klivet in i på mitt jobb, många saker var helt rätt från början, läget, teamet, chefen. Allt kändes bra, känslor, något man ska försöka sortera bort i vissa lägen, men som faktiskt kändes bra.

Nu 6 månader senare känns det helt annorlunda, kollegor och chefen känns fortfarande bra, så som läget, men arbetsuppgifterna, VD är på en helt annan nivå. Och för att vara helt ärlig så får det mig att må riktigt dålig, känna mig okvalificerad och allt annat än bra. Inget man lyckas prestera blir riktigt bra.

SÅ nu tog jag valet själv och lämnade, lämnade resterande till hierarkin, jagandet av siffror, jag var en 1 röd siffra i bolagets resultaträkning jag bidrog helt enkelt inte till ett värde för bolaget.

SÅ nu lämnar jag och bygger på det jag verkligen vill göra….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s