Förvånad men ändå inte – däremot arg!

Fick rådet att tona ner mig lite framför allt det jag skriver om på Facebook! Va? Varför? för att det förstör mitt varumärke? glöm det, jag är så less på att hålla tyst för att passa in, kom igen, jag har absolut inte lust att hålla tyst. Jag kämpar för att vi kvinnor ska få det bättre, att vi en gång för alltid varken ska ses som ett objekt eller någon som inte längre är liggbar. Det är nästa n 2 lägen, antingen är du liggbar eller inte, det är de 2 kategorierna man hamnar i när man är kvinna! i männens ögon i vilket fall som helst.

Vi är kvinnor, rätta och slätt, vi är kvinnor ända upp tills den dagen vi landar liggandes i graven. Jag förtjänar respekt från alla oavsett ålder eller åsikt. Jag är jag, och nu vill jag börja prata, jag har väntat alldeles för länge så nu kommer jag prata, jag kommer inte tona ner eller hålla käften! Aldrig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s