Här tankar jag energi

Med dessa tjejer tankar jag energi, det är verkligen super roligt att få vara tränare till dessa fina tjejer. De utmanar mycket men ger desto mer. Under första tiden som tränare för det här laget, låg utmaningen i att inte vara “mamma” till min dotter utan tränare även för henne, då hon upplevde en del svartsjuka när jag gav andra beröm. Vi har kommit hem gråtandes båda 2 från träningarna emellanåt. Men nu, drygt 1 år senare är vi synkade på ett bra sätt och hon har accepterat och välkomnat mig in i hennes värld.

Hon är nöjd med min insatts och jag är glad att få ta del av det här. 2 gånger per vecka. Hon är min yngsta och tiden går så snabbt, jag får vara tacksam för den tid hon vill ge mig för den är numera rätt knapp.

Här är framtidens kvinnor!
IMG_8785

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s