Tänk att bara få ta hand om sig själv?

Hmm, det har varit ett antal år sedan jag kunde tänka endast på mig själv, det har slagit mig ett par tillfällen speciellt på jobbet, där unga många gånger klagar över att de inte har tid för något? hmmm då undrar jag? Om man bara har sig själv att ta hand om, möjligtvis en pojkvän, ett jobb som de flesta ändå har, borde det väl finnas tid över eller? Ett tag när jag var gravid med barn nr 4, pluggade jag sista året på högskolan, skrev mitt examensarbete samtidigt som jag pluggade heltid.. Då under de där hysteriska veckorna när jag hade förverkar, 22 kg övervikt, 3 andra barn som behövde mig och en man som också kände sig åsidosatt, då kan jag ärligt säga att tiden var knapp.

Har sedan dess aldrig mer haft egentid.. nåväl lite väl överdrivet men ändå, tiden lär man sig tillslut att hushålla och gör man det rätt så lyckas man ibland få till lite egentid. Jag vill faktiskt klappa mig själv på bröstet och säga att det klara jag utan hjälp av varken farföräldrar, morföräldrar eller barnflickor.. Examen från högskolan, höggravid med barn nr 4!

Så att bara ha tid för sig själv? möjligtvis en sambo, det är ren skär lyx..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s