Fantastiska barn

Så händer det så där plötligt, jag får egentid med son nr 2, en mycket klok 11 åring som när han ger lite av sin tid pratar oavbrutet om sina olika teorier. Det värmer mitt hjärta att höra att redan som 11-åring har han mycket vettiga tankar om omvärlden, han vill kämpa för en bättre miljö, tycker herr Trump verkar vara en riktig knäppis och vill heller lägga pengar på skola och miljö än försvaret som vissa av hans kompisar vill göra. WOW, tror han har snappat upp en del hemifrån men ändå böjer jag mig ödmjukt och välkomnar dessa kloka ord från en sådan ung människa.

Tittar jag på alla mina 4 barn, blir jag ödmjuk och otroligt stolt, jag vet att de alla kommer(och är) fantastiska individer, som strider för samma sak som jag strider för, bättre mänsklighet, bättre miljö, bättre framtid. Ännu en gång blir jag tacksam och glad över att dessa 4 valde mig till deras mamma och varje dag förgyller de min vardag lite extra med sin blotta närvaro.

Ibland är det bättre att bara lyssna och låta andra ta plats, speciellt ens barn.

Lex.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s