Att försöka för mycket

Finns tillfällen i ens liv där man behöver backa lite och ha tillit till livet. När jag tidigare var arbetslös, var jag nästan besatt över att INTE ha ett jobb. Jag ville till alla pris ha ett arbete, kände mig naken och identitetslös utan jobb. Jag vet, det klart jag inte var identitetslös men det var så det kändes. När jag tillslut slappande av och slutade bry mig kom det till mig, ett jobb, jag sökte inte ens det utan blev “head hunted”. Jag tror på LAW OF Attraction i den mån att vi attraherar saker som vi tänker på mycket. Som i mitt fall där det var rätt uppenbart att jag hela tiden tänkte jag får aldrig ett jobb, nej det klart jag inte fick det…

Nu ser jag på livet annorlunda än jag gjorde för 2 år sedan, jag har mer tillit, jag tror på att det kommer lösa sig på ett eller annat sätt, men det betyder inte att jag bara sitter hemma och rullar tummarna, jag är som vanligt givetvis aktiv på alla plan, men inte lika manisk som tidigare.

Ibland behöver vi bara kliva ett steg tillbaka och ha lite tillit till livet, ge upp saker som kanske inte är menat för dig just nu, vad det än gäller!

ha det fint denna söndagskväll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s