Varför ska vi vara rädda?

Blir arg och frustrerad, varför ska vi kvinnor behöva vara rädda? varför ska vi kvinnor behöva fundera extra mycket på vad vi tar på oss, vilken väg vi tar hem, vilken tid vi tar oss hem? Varför ska inte det ansvaret ligga hos männen? Kan inte de vara dem som inte bör gå ut förrän samtliga kan bete sig normalt?

Varannan 15-åring (tjej) har blivit kontaktad via sociala medier av äldre män i sexuellt syfte, smaka på den. Vi är så vana att vi knappt reagerar, vi har burit med oss detta hela våra liv och är extremt noga med att lära våra döttrar att vara försiktigt, gå helst inte hem själv, ta taxi eller vad det nu kan röra sig om?

Nej ni män därute skäms, skäms för att ni låter oss kämpa själva, vi får själva strida för vår egen sak, det är inga män som strider för att göra världen bättre för oss. Visa empati och att ni bryr er

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s