Så händer det… lyx

Gick hemma för ca 2 år sedan arbetslös, jag led verkligen jättemycket. Värsta tiden i mitt liv, till slut fick jag ett vikariat följt av ett jobb på ett annat företag som inte visade sig passa mig. Så åter i jobbletartagen så går jag på 3 intervjuer på en och samma vecka och får 2 stycken jobberbjudande som jag har vansinnet svårt att välja mellan? Vad är oddsen till det?

Så nu 3 dagar rejält tänkande för att fundera vad jag verkligen ska satsa på. Lyxigt problem som tål att tänka på…. Ibland händer det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s