Så händer det… lyx

Gick hemma för ca 2 år sedan arbetslös, jag led verkligen jättemycket. Värsta tiden i mitt liv, till slut fick jag ett vikariat följt av ett jobb på ett annat företag som inte visade sig passa mig. Så åter i jobbletartagen så går jag på 3 intervjuer på en och samma vecka och får 2 stycken jobberbjudande som jag har vansinnet svårt att välja mellan? Vad är oddsen till det?

Så nu 3 dagar rejält tänkande för att fundera vad jag verkligen ska satsa på. Lyxigt problem som tål att tänka på…. Ibland händer det!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s