Total detox

Barnen har sportlov och vi är och åker skidor. Jättehärligt! Och jag har gått bananas när det gäller massager. 3 för att vara korrekt. Brukar sällan unna mig detta i vardagen men nu ville jag verkligen göra det. Efter varje gång känner man sig lite groggy och sådär härligt trött. Utom idag, huvudvärken kom smygande redan under massagen, inte bra! 3 stora knutor löste hon upp med mindre graciösa rörelse (läs ont). Och min kropp värker av massage och intensiv skidåkning. Direkt efter massagen gjorde jag förmodligen ett ännu smartare val. Jag bastade! Jag menar kan det bli mer vätskedrivande än så??!!!

Nåväl fräsch och lite mörbultad intar jag vätska i alla dess former. Minns massörens förmaningar drick mycket hjälp dina njurar att få ut slaggprodukterna. Så jag drack vatten men huvudvärken lurar där hela tiden, lyckades ta mig ner till middagen med huvudvärk och nu en begynnande frossa! Hjälp! Vad händer här? Får i mig lite middag men frossan biter tag i mig och blir värre och värre. Skyndar mig tillbaks till hotellrummet för att inta ryggläge med dubbla täcken! Fryser och dricker om vart annat. Så inträffar det jag tror är mega rensning. Under loppet av 3 timmar är jag uppe och kissar kopiösa mängder. Känns som min kropp har hålt denna vätska länge. Efter 3 timmar släpper frossan men kissandet fortsätter och på nåt sätt blir jag bättre och bättre ju mer jag besöker toaletten.

Intressant och se hur kommande dagar fortlöper. Sååå en summering, nja skulle nog inte rekommendera att göra 3 massager på 1 vecka. Men jag känner mig lättare och faktiskt riktigt ”ren” invärtes. Kommer rensningen fortsätta? Hoppas det. Jag kommer vilket fall hjälpa kroppen med intag av nyttig mat! Total detox!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s