Så stolt över mina barn!

Jag har 4 fantastiska barn, 2 tjejer och 2 killar, alla väldigt olika, men så härliga. Tack och lov har jag inte haft några problem med någon av dem. Alla är friska bortsett från gluten, och eksem. Med det sagt vill jag inte påstå att varje dag har varit en ”walk in the park” men vi har varit otroligt skonade.
Med tanke på hur olika dessa 4 är, är jag ännu mer övertygad om att vi alla har en uppgift här på jorden. Vi har alla vår egna agenda här på jorden och det är otroligt viktigt att följa den.

Jag hoppas att alla mina barn känner att livsvalen ligger i deras egna händer. Jag stöttar och svara på frågor men sedan måste valen bli deras egna. Jag har själv lyssnat lite för mycket på omgivningen och inte trott på min egna förmåga. Men nu är jag på rätt väg mot rätt mål…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s