Då kör vi på, mot nya mål!

Jag har vissa klara mål, jag vet, ja, jag vet att vill jag något tillräckligt mycket så lyckas jag varje gång. Det stämmer, om det är Law of attraction eller vad det nu heter så fungerar det varje gång. Jag har varit mamma i så många år, att jag under årens lopp helt har glömt va mig själv, Mitt fokus har varit på barnen och att få dem att växa upp och bli bra individer. Men så hände det något för sådär 2-3 år sedan då tankarna började komma, vem är jag egentligen? vart vill jag? Hur ser mina drömmar ut? upptäckt med fasa att jag hade verkligen ingen aning, jag visste ingenting, hade någonstans på vägen tappat både mig själv och framförallt mina drömmar.

Kanske en del av en 40års kris eller helt enkelt en tid av reflektion när tiden kommer i kapp och man upptäcker att man levt någon annans liv under flera år, att man bara har varit utan att leva.

Nåväl, sakta började jag återta mitt liv och hitta det som verkligen var jag, inte alls speciellt lätt, men ju mer jag tränade desto bättre blev jag, jag har har nu bestämt att aldrig mer falla tillbaks igen, och omgivningen var inte speciellt glada och helt plötsligt var jag både egoistisk och sur. Det struntade jag i, jag behövde börja leva, efter alla år som någon annan var det dags att plocka fram mig. Respekt åt mig!

Så det är där jag är nu, känner efter extra noga med allt för att under inga omständigheter göra något jag inte vill längre! Sä i år är det extra fokus på hälsa, här ska tränas och trimmas och må bra för att jag vill det. Jag vill verkligen det! Jag ska inte bara vara nöjd med min kropp (det är jag idag) jag ska vara supernöjd. För det är jag värd, så idag, har jag varit ute och sprungit 9 km, jag höll på att dö emellanåt, jag gick och jogga om vartannat men vad gör det? jag gjorde det och det känns underbart.

Min kropp känns tung och det vill jag inte, jag vill vara lätt i kroppen!
SÅ mot nya mål- att utveckla mig själv, på massor av plan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s